Idag den 2/8 är det sista dagen att anmäla sig till Blombers Regattan till vanliga priset (300;-) anmälan är öppen till 23.00 ikväll. Det finns möjlighet att efteranmäla sig fram till 4 augusti kl 20.00 (600:-)

Efter seglingen så kommer de seglandes båtarnas besättning bjudas på grillade hamburgare och något att dricka, där har man också möjlighet att komma med bortförklaringar om seglingen inte gick så bra. Det kommer också finnas möjlighet för andra att köpa hamburgare till självkostnadspris.

Så missa inte att anmäla er och göra Blombergs Regattan till en trevlig kappsegling.

Anmälda båtar

Startlista

Prognos lördag

Väderprognosen för lördagen ser bättre och bättre ut:

Blomberg

Kinneviken

Sista dagen att anmäla sig till ordinarir pris. Missa inte att deltaga på Blombergs Regattan 5/8